Harmony concept

Harmony concept logo

Acne

“Meer dan 20 jaar lang was ik op zoek naar een oplossing voor mijn chronische acne. Ik bezocht tal van dermatologen, schoonheidsspecialistes en parfumeries tot ik hier op aanraden van een vriendin terechtkwam.  Harmony Concept wist mijn probleemhuid zo te benaderen dat ik na één maand al een enorm verschil voelde.
De gevolgen van de acne verdwenen, mijn huid werd zuiverder en gezond. 
Ik kan hier telkens terecht met mijn vragen en krijg een onderbouwde en gedetailleerde uitleg. Ze maken tijd voor mij en sinds ik hier klant ben straal ik van binnen naar buiten.”

– Brigitte (Bekkevoort)

Wat is acne

Acne is een vervelende huidaandoening die bestaat uit pukkeltjes, puistjes, mee-eters of onderhuidse ontstekingen. Ze worden veroorzaakt door verstopte of ontstoken talgklieren, een verhoogde talgproductie of een bepaalde bacterie.

Acne kan chronisch van aard zijn, regelmatig terugkeren in “opstoten” en daardoor je dagelijks leven serieus belemmeren. De huidproblematiek zorgt vaak voor onzekerheid en een lager zelfbeeld. 

Het is belangrijk om acne goed en juist te behandelen om littekenvorming te voorkomen.

Hoe behandelen wij jouw acne?

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw problematiek starten we met een grondige analyse van je verschillende huidlagen. Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op de geschiedenis van jouw huid en de reeds ondernomen stappen. Ook een voedselintolerantietest behoort tot de mogelijkheden tijdens de beeldvormingsfase.

Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op. Dit zal een combinatie zijn van behandelingen in het salon en de juiste nazorg en producten voor thuis.

Green peel kruidenbehandeling, Rose de mer peeling, Bio phyto peeling,  Hydrafacial, Led therapie LUMI8, Duolift behandeling, Oxygen behandeling.

Een bezoekje aan Harmony Concept maakt deel uit van een persoonlijk traject. Door dit maatwerk kan de behandeling variëren van prijs. Uiteraard communiceren we hier heel open en transparant over, in samenspraak met jou. Je vindt onze volledige prijslijst aan behandelingen terug in de footer van onze website.

Resultaat

Vlak na de behandeling kan je huid wat rood en gezwollen zijn. Dat is normaal en trekt vanzelf weg. Kort nadien volgt de “purging fase”. Door het “naar boven halen” van afvalstoffen kan je huid tijdelijk meer onzuiverheden ontwikkelen voor zij start aan het helende proces en geleidelijk opklaart.