Harmony concept

Harmony concept logo

PERMANENTE LASERONTHARING

Wat is permanente laserontharing?

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode die de haarzakjes vernietigt via een lasergestuurde impuls. Dankzij het unieke verkoelende systeem worden de omliggende huid en bloedvaatjes beschermd en is de behandeling volledig pijnloos. 80 tot 90% van de behandelde haartjes blijft definitief weg. 

Hoe werkt de behandeling?

Het behandelde haartje stransporteert de hitte van de laserpuls naar de haarwortel en vernietigt deze. Een speciale koeltip creëert gelijktijdig een beschermende barrière voor de omliggende huid zodat de hitte enkel het haartje treft.

De haarwortels zijn zo beschadigd dat na een 2 à 3-tal weken het haartje mét haarwortel uitvalt. Laserontharing is de meest effectieve en doelgerichte behandeling voor ongewenste haargroei.

Voor wie?

Stoor jij je al jaren aan die vervelende haartjes? Ben je het beu om bijna dagelijks je lichaam te scheren, waxen, epileren? Wil jij stoppeltjesvrij door het leven? 

Ons gespecialiseerd lasertoestel laat toe om iedereen die kampt met ontsierende haartjes te behandelen. Het aantal behandelingen van je traject hangt af van verschillende factoren. 

Zo zijn donkerdere en stuggere haartjes makkelijker te behandelen dan lichte ‘donshaartjes’. In de zomer worden er geen behandelingen uitgevoerd omdat ook de tint van je huid bijdraagt tot de effectiviteit van je traject.

Werkwijze

  • Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bepalen we jouw ontharingstraject. 
  • Een korte test bepaalt mee hoeveel keer u onder de laser zal moeten voor blijvende resultaten.
  • Elke 6 weken wordt u verwacht voor een sessie om de meest optimale resultaten te bekomen.
  • Onze laserspecialiste volgt de geboekte resultaten nauwkeurig op en past uw traject indien nodig aan tot het gewenste effect werd bereikt. 
  • Doorheen de volledige behandelperiode is scheren toegelaten.
  • Waxen, harsen of epilatie is niet mogelijk tijdens een laserontharingstraject.
hair removal

Resultaat

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt hangt af van je huidtype, je natuurlijke haarkleur en de zone die je wenst aan te pakken. Gemiddeld zien we permanente resultaten na een 6 tot 8 sessies. Na enkele jaren is een ‘opfrisbehandeling’ aangewezen om het optimale resultaat te onderhouden.