Harmony concept

Harmony concept logo

Pigmentatie

“Ik stoorde me enorm aan de pigmentvlekken in mijn gelaat. Door het deskundig maatwerk, de natuurlijke producten en de warme aandacht van Harmony Concept zie ik een enorme evolutie van mijn huid. Elk bezoek word ik in de watten gelegd en voel ik hoe betrokken en vol passie ze hier hun werk doen.” 

– Martine (Langdorp)

Wat is hyperpigmentatie?

Pigmentvlekken ontstaan door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor je natuurlijke oog, huid- en haarkleur.

Deze overproductie kan te wijten zijn aan overmatige blootstelling aan de zon, kan een hormonale oorzaak hebben of een resultaat zijn na een periode van ernstige acne.

We hebben het dus niet over jouw schattige zomersproetjes, maar over storende vlekken die variëren in grootte, vorm en kleur. 

Hoe behandelen wij jouw hyperpigmentatie?

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw problematiek starten we met een grondige analyse van je verschillende huidlagen. We gebruiken hiervoor twee verschillende toestellen.

Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op de geschiedenis van jouw huid en de reeds ondernomen stappen.

Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op. Dit zal een combinatie zijn van drie behandelingen in het salon en hoogwaardige, gespecialiseerde producten voor thuis.

Want een juiste thuisbehandeling bepaalt voor 80% het succes van een behandeling tegen hyperpigmentatie.

Een greep uit de mogelijke behandelingen:

Green peel kruidenbehandeling, Led therapie LUMI 8, Hydrafacial met booster, of in combinatie met microneedling, Duolift, Bio phyto peeling, Rose de mer, Illustrious, Oxygen behandeling.

Een bezoekje aan Harmony Concept maakt deel uit van een persoonlijk traject. Door dit maatwerk kan de behandeling variëren van prijs. Uiteraard communiceren we hier heel open en transparant over, in samenspraak met jou. Je vindt onze volledige prijslijst aan behandelingen terug in de footer van onze website.

Resultaat

Na een behandeling tegen pigmentatie zie je snel resultaat. De celvernieuwing werd gestimuleerd waardoor deze egaler wordt en weer gaat stralen. De verkleuringen en vlekjes vervagen, verzachten of verdwijnen helemaal tijdens het proces.