Harmony concept

Harmony concept logo

Couperose & Rosacea

“Ik stapte binnen bij Harmony Concept met de hoop iets te kunnen doen aan mijn couperose. Zonder laser, maar op basis van natuurlijke producten en niet-invasieve behandelingen verdween mijn rode huid als sneeuw voor de zon. En als leuk extraatje ontving ik tal van complimentjes over mijn zeer hard verjongde huid.”

– Jeanine (Tienen)

Wat zijn couperose & rosacea?

Couperose is de opvallende aanwezigheid van rode of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Oppervlakkige adertjes verslappen doorheen de tijd en zetten daardoor uit. Vooral bepaalde huidtypes hebben hier last van, maar ook erfelijkheid, blootstelling aan de zon, een beschadigde huidbarrière of veelvuldig gebruik van hormooncrèmes kunnen aan de basis liggen. 

Rosacea herken je aan de felrode verkleuringen op de wangen en neus en is een chronische huidaandoening die vaker verergert in de wintermaanden. 

Hoe behandelen wij jouw rode huid?

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw problematiek starten we met een grondige analyse van je verschillende huidlagen. We gebruiken hiervoor drie verschillende toestellen.

Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op de geschiedenis van jouw huid en de reeds ondernomen stappen. Ook je levensstijl en voedingspatroon kan bepalen welke behandeling het beste resultaat zal geven. Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op.

Dit zal een combinatie zijn van behandelingen in het salon en hoogwaardige, gespecialiseerde producten voor thuis. Want een juiste thuisbehandeling bepaalt voor 80% het succes van een behandeling tegen rosacea en couperose.

Een greep uit de mogelijke behandelingen: Led LUMI8, Unstress behandeling, Antiox behandeling, Goud behandeling, Duolift behandeling, Bio phyto peeling, Oxygen behandeling, Rosacea calm behandeling, Muse behandeling, Chateau behandeling. 

Een bezoekje aan Harmony Concept maakt deel uit van een persoonlijk traject. Door dit maatwerk kan de behandeling variëren van prijs. Uiteraard communiceren we hier heel open en transparant over, in samenspraak met jou. Je vindt onze volledige prijslijst aan behandelingen terug in de footer van onze website.

Resultaat

Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig. De hoeveelheid zal afhangen van de ernst en aard van de aandoening. Tijdens je eerste afspraak gaan we hier dieper op in zodat jij transparant weet wat je kan verwachten. Wij boeken met onze aanpak ongelooflijke resultaten waarbij de roodheid geleidelijk afneemt tot vrijwel volledig verdwijnt.