Harmony concept

Harmony concept logo

Anti-Aging

“Al van bij mijn eerste bezoek was het duidelijk dat ik hier geen standaardbehandeling moest verwachten, maar dat de aanpak volledig ging afgestemd worden op de noden van mijn huid.  Na een grondige analyse en verhelderend adviesgesprek werden stap voor stap alle “pijnpunten” aangepakt en geoptimaliseerd. Ik zag mijn huid transformeren naar een gezonde, verjongde en stralende huid. En ik niet alleen. Want de complimentjes die ik ontvang vanuit mijn omgeving bevestigen nog meer mijn gevoel: Wat ze bij Harmony Concept waarmaken, vind je gewoon nergens anders.”

– Judith (Langdorp) 

Wat is huidveroudering?

Door het natuurlijk verouderingsproces van je huid ontstaan rimpels, huidverslapping en verminderen de dikte en elasticiteit van je huid. 

Haar algemene conditie gaat geleidelijk aan achteruit.

Zowel omgevingsfactoren, als je levensstijl, als je genen liggen aan de basis van de manier waarop jouw huid veroudert.

Veel mensen hebben het moeilijk met het veranderend beeld in de spiegel en dromen van een jonge en frisse uitstraling.  

Hoe behandelen wij jouw huidveroudering?

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw huid starten we met een grondige analyse van de verschillende huidlagen. We gebruiken hiervoor twee gespecialiseerde meettoestellen.

Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op de geschiedenis van jouw huid en de reeds ondernomen stappen.

Ook je levensstijl en voedingspatroon worden meegenomen in het totaalplaatje. 

Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op. Dit zal een combinatie zijn van behandelingen in het salon en een hoogkwalitatieve thuisverzorging.

Want een mooie, jonge, frisse uitstraling vraagt teamwork én de juiste producten. Elke sessie in het salon bekijken we de resultaten en passen we onze behandeling aan aan de noden van jouw huid op dat moment. 

en greep uit de mogelijke behandelingen: Combi Hydrafacial met Microneedling, met LPG-endermologie, met elasto fusion, een extra booster, duolift, Vit C Flash kruidenpeeling, Rose de Mer peeling.

Een bezoekje aan Harmony Concept maakt deel uit van een persoonlijk traject. Door dit maatwerk kan de behandeling variëren van prijs. Uiteraard communiceren we hier heel open en transparant over, in samenspraak met jou. Je vindt onze volledige prijslijst aan behandelingen terug in de footer van onze website.

Resultaat

Dankzij de juiste thuisverzorging én het op-maat-gemaakte behandelplan zien wij verbluffende resultaten bij al onze klanten. Zij zijn ons beste uithangbord en ze noemen ons wel meer dan eens “miracleworkers”. Met al onze expertise en vanuit onze passie helpen wij jouw natuurlijke schoonheid naar boven te halen en je huid weer gladder, strakker en egaler te maken. In 365 dagen 10 jaar jonger…