Harmony concept

Harmony concept logo

FIGUURCORRECTIE

Wat is LPG-endermologie®?

LPG Endermologie® is een intensieve, mechanische bindweefselmassage die de onderhuidse vetcellen activeert tot een natuurlijk vetverbrandingsproces.

Het is de meest effectieve, niet-chirurgische behandeling voor strakkere lichaamscontouren en dé cellulite killer bij uitstek. 

Hoe werkt de behandeling?

De gemotoriseerde combinatie van klep- en roltechnieken werkt gelijktijdig in op de afbraak en afvoer van vetcellen en afvalstoffen én stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur die de huidkwaliteit verjongen en verbeteren. 

Voor wie?

Tijdens een intakegesprek bepalen we of LPG-endermolgie iets voor jou is.  LPG® is volledig pijnloos en veilig en dus geschikt voor een enorm breed publiek. Dit gratis advies is de eerste stap.

LPG® is het antwoord wanneer je:

    • kampt met hardnekkige cellulite
    • Wil verstevigen 
    • je lichaamscontouren wil verstrakken of centimeters wil verliezen
    • Je wil inzetten op vetverbranding
    • Vaak last hebt van pijnlijke, zware benen of vochtproblemen

Werkwijze

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek onderzoekt de huidtherapeute of LPG-endermologie® de juiste behandeling is voor jou. Indien gewenst voeren we aansluitend een eerste behandeling uit van 30 minuten aan €50,00. Deze sessie is gratis bij het starten van een behandelkuur. Doorheen het persoonlijk uitgewerkt traject volgen we de vooruitgang van jouw huid en contouren nauwkeurig op met voor- en na foto’s.

Resultaten?

Een LPG® traject zet je hele huid en lichaam in beweging. Het werkt effectief in op de productie van jeugdigheidsstoffen (collageen, elastine, hyaluronzuur) voor een stevigere huid, activeert de afvoer van vetcellen om je silhouet te verfijnen en stimuleert je stofwisseling voor een diepe detoxwerking  Zichtbare resultaten worden vastgesteld vanaf de 3e sessie.

Een bezoekje aan Harmony Concept maakt deel uit van een persoonlijk traject. Door dit maatwerk kan de behandeling variëren van prijs. Uiteraard communiceren we hier heel open en transparant over, in samenspraak met jou. Je vindt onze volledige prijslijst aan behandelingen terug in de footer van onze website.

LPG huidversteviging, lichaamsverbetering, figuurcorrectie, cellulitevermindering