Harmony concept

Harmony concept logo
Fedra & Peggy

Onze missie

Bij Harmony Concept vertrekken we vanuit wat jouw huid nodig heeft om van binnenuit te versterken, te verbeteren en te verjongen.

Onze behandelingen zijn medisch geïnspireerd, maar natuurlijk en zonder negatieve gevolgen op lange termijn.

We beperken ons hierbij niet tot slechts één productenlijn maar gaan over meer dan 10 merken én 50 behandelingen heen, onze aanpak afstemmen op jouw noden.

Want een huid die jij, samen met ons, van binnenuit hebt versterkt, is een huid die oprecht straalt en gezond is.

"Jullie betrokkenheid en passie voor het vak is uniek. Iedereen draagt hier jullie missie uit; HUIDVERBETERING IS MAATWERK.”

 – Mieke

Ons verhaal

In 1990 startte Peggy Lemmens haar schoonheidssalon HARMONY CONCEPT, waar je zowel terecht kon voor kleuradvies, een nieuw kapsel of een zalige behandeling. 

Doorheen de jaren ging zij zich meer en meer specialiseren in de opkomende huidverbeterende technieken en lichaamsbehandelingen, zonder ook het stukje beauty en wellness uit het oog te verliezen.

Mensen vanuit binnen- en buitenland vonden de weg naar het salon omwille van de ijzersterke huidverbeterende resultaten en persoonlijke aanpak.

Samen met dochter Fedra groeide HARMONY CONCEPT verder uit tot een gerenommeerd huidexpertise-instituut dat in 2019 welverdiend “SCHOONHEIDSSALON VAN HET JAAR” werd.

“Onze klanten zijn onze beste referentie. De resultaten die wij met hen boeken spreken voor zich en maken dat mensen helemaal anders in het leven gaan staan. Dat voelen en ervaren ze zelf, maar dat stralen ze ook uit naar de buitenwereld. Klant voor klant spreekt ons aan over de reacties die anderen hen geven over de geweldige conditie van hun huid.”

- Peggy Lemmens

Onze Visie

Sinds ons ontstaan in 1990 groeide Harmony Concept uit van kwalitatief schoonheidssalon naar gerenommeerd huidexpertise-instituut.

Door jarenlange ervaring, doorgegeven van generatie op generatie, vanuit vernieuwende inzichten en voortdurende innovatie, over meer dan 10 merken en 50 behandelingen heen, bieden wij huidverbetering op maat. Geen quick fix, geen tijdelijk oplapwerk, maar door op lange termijn samen op weg te gaan. Want huidverbetering is naast maatwerk, ook teamwerk.

Bij ons kan je ook terecht voor verschillende lichaams- en beautybehandelingen.  Van een cellulitisbehandeling tot een totale make-over, van een momentje wellness tot een lashlift. 

Gun jezelf een momentje me-time in onze professionele handen. 

en huidverbeterend traject bij Harmony Concept start met een grondige analyse van jouw huid. 

Van daaruit werken we een aangepast verzorgingsprogramma uit waarbij we jouw huidproblemen op jouw tempo aanpakken. Elk nieuw bezoek evalueren we de geboekte resultaten en de noden van je huid op dat moment. We personaliseren heel gericht elke behandeling en matchen die ook aan de juiste verzorginsproducten en -rituelen voor thuis.

Dankzij onze medisch geïnspireerde producten en technologieën, op basis van onze jarenlange ervaring, voortdurende bijscholing en innovatie en over meer dan 10 verschillende merken en 50 behandelingen heen, stemmen wij onze aanpak af op jouw unieke huid. 

Harmony Concept gaat op zoek naar de natuurlijke schoonheid van mensen, naar hun individualiteit. Maar daarnaast kiezen wij zoveel mogelijk voor biologische producten en behandelingen op basis van planten en kruiden. Lang voor het ecologisch bewustzijn ingeburgerd geraakte investeerde ons salon al in merken die inzetten op het behoud en de zorg voor onze planeet. Wij geloven heel sterk in wat Moeder Natuur ons gegeven heeft. Wij bewegen ook mee met de natuur en de seizoenen. Daardoor is geen enkele behandeling dezelfde, want jouw huid heeft elke keer iets anders nodig, afgestemd op jouw noden en de invloeden van buitenaf.  

Omgeven door velden en groen halen wij dankzij grote raampartijen de rust en openheid van de natuur naar binnen… Een verborgen parel in het mooie Hageland. Stap bij ons binnen en ervaar de natuur in al zijn facetten. 

  • Als je je bij ons al een nummer zou voelen, is dat omdat jij één uit de duizend bent. 
  • Jij bent uniek en dat geldt ook voor jouw huid. 
  • Wij maken graag tijd voor jou.
  • En dat voel je al als je binnenstapt in het salon.

     

Welkom

We verwelkomen je hartelijk, zetten in op individuele aandacht en voorzien voldoende ruimte en tijd om jou tot rust te laten komen. 

Hoe gaat het met?

We vinden het belangrijk om te weten hoe je de vorige behandeling ervaren hebt, hoe je huid er nu aan toe is, hoe de producten thuis hun werk doen, maar even goed met welke zorgen je in je hoofd zit. Jouw me-time staat centraal.

Wat wil jij voor je huid?

Vanuit een grondige analyse brengen we jouw huid in kaart zodat we jou transparant en onderbouwd kunnen adviseren en behandelen. Want meten is weten.

Voor ons is het echter prioriteit om te luisteren naar jouw wensen en niet zomaar te streven naar een standaard ideaal dat de maatschappij ons voorspiegelt. We helpen je graag om jouw eigen pure schoonheid te ontdekken en te versterken.  

Jouw huid is teamwork

Als moeder en dochter zo nauw samenwerken is één van de mooiste dingen die er is. Wij dragen die familiale warmte graag over op de mensen die bij ons komen.

Klanten als familie, iedereen voelt zich welkom en dankzij onze verbluffende resultaten bouwen wij verder aan lange, sterke vertrouwensbanden. 

Harmony Concept is mee met de allernieuwste trends op vlak van huidverbetering en lichaamsbehandelingen. We kennen de beautywereld door en door en gaan op zoek naar wat écht werkt voor onze klanten. 

Vanuit een kritische blik en onze opgebouwde expertise gaan wij een stapje verder.

Door behandelingen met elkaar te combineren, deze af te stemmen per klant en per afspraak, door in de diepte te werken, voortdurend bij te sturen en aandacht te hebben voor het menselijke én door ons niet te beperken tot één merk of één soort behandeling.

“Huidverbetering op maat” is hier geen leeg marketingverhaal, maar onze unieke missie die wij dag na dag bij al onze klanten waarmaken.