Harmony concept

Harmony concept logo

Littekens

“Dankzij het maatwerk dat ze hier waarmaken heeft mijn huid zichzelf leren herstellen van binnenuit. Mijn teint is stralender en oogt zoveel jonger en gezonder. Daarbovenop zijn mijn littekens verzacht en vallen ze niemand meer op.”

– Patricia (Werchter)

Hoe ontstaan littekens in gelaat?

Een litteken ontstaat wanneer de huid zich herstelt na een beschadiging. Dit kan het gevolg zijn van een ongeval, een huidziekte zoals acne of een operatie. 

In het begin is een litteken vaak rood en dik, maar het vervaagt doorheen de tijd tot het kleiner en minder opvallend is. Voor sommige mensen blijft het echter een storende factor in hun gelaat en voelen ze zich hierdoor onzeker of minder aantrekkelijk.

Hoe behandelen wij jouw littekens?

Om een duidelijk beeld te krijgen van jouw problematiek starten we met een grondige analyse van je verschillende huidlagen. We gebruiken hiervoor twee verschillende toestellen.

Tijdens een intakegesprek gaan we dieper in op de geschiedenis van jouw huid en de reeds ondernomen stappen. 

Vervolgens stellen we een behandelplan op maat op.

Een littekenbehandeling is erop gericht het uiterlijk van het (acne)litteken te verbeteren door het te veranderen van grootte, dikte en/of kleur. Bij Harmony concept behandelen we littekens doelgericht met: Rose de mer peeling, Green peel kruidenpeeling,  Microneedling, Hydrafacial, LPG endermologie, led therapie.

Een bezoekje aan Harmony Concept maakt deel uit van een persoonlijk traject. Door dit maatwerk kan de behandeling variëren van prijs. Uiteraard communiceren we hier heel open en transparant over, in samenspraak met jou. Je vindt onze volledige prijslijst aan behandelingen terug in de footer van onze website.

Resultaat

Een effectieve behandeling van littekens zal de littekens minder opvallend en zichtbaar maken. Soms is het zelfs mogelijk ze vrijwel te laten verdwijnen. Dit zorgt voor een rustigere en egalere huid.