Harmony concept

Harmony concept logo

Harmony concept in Rillaar bestaat 33 jaar

Peggy Lemmens (56) specialiseert zich al 33 jaar in huidverbetering. Sinds 10 jaar staat ook haar dochter Fedra (29) mee aan het roer. Eén jaar geleden werd de volledige huisstijl in een nieuw jasje gestoken. Met ‘Your beauty secrets’ willen ze op zoek gaan naar nieuwe samenwerking. “Quote” Wij waren benieuwd naar het schoonheidssalon en gingen eens kijken.

“Bij Harmony Concept vertrekken we vanuit wat je huid nodig heeft om van binnenuit te versterken, te verbeteren en te verjongen. Onze behandelingen zijn medisch geïnspireerd, maar op natuurlijke basis en zonder negatieve gevolgen op lange termijn. We beperken ons hierbij niet tot slechts één productenlijn, maar gaan over meer dan 10 merken én 50 behandelingen heen”, vertellen Peggy en Fedra.

In 1990 startte Peggy Lemmens haar schoonheidssalon Harmony Concept, waar je zowel terecht kon voor kleuradvies, een nieuw kapsel of een gezichts- of lichaamsbehandeling. Doorheen de jaren ging zij zich meer en meer specialiseren in de opkomende huidverbeterende technieken en lichaamsbehandelingen, zonder ook het stukje beauty en wellness uit het oog te verliezen. “Ik heb een passie voor huidverbetering. Ik wou mensen helpen en iets betekenen voor hen”, vertelt Peggy. Na 23 jaar zei Peggy vaarwel tegen het ( kapsalon om zich nog meer te kunnen focussen op huidverbetering. Het kapsalon wordt momenteel enkel nog gebruikt bij metamorfoses.

10 jaar geleden is haar dochter Fedra bij in de zaak gekomen. “Als klein kindje was ze al in het geniep met onze kruiden kruidenbehandelingen aan het doen”, lacht Peggy. Het was dan ook snel duidelijk dat Fedra de passie voor huidverbetering ging overnemen.  Samen met Fedra groeide Harmony Concept verder uit tot een gerenommeerd huidexpertise-instituut dat in 2019 ‘Schoonheidssalon van het jaar’ werd. “Harmony concept is een product van combinaties tussen kruiden en planten, medische geïnspireerde toestellen, technieken en visies. Wij leggen de hele puzzel.”

Hoe gaan ze te werk? “We meten de huid op drie verschillende niveaus en gaan ook manueel op zoek naar de juiste producten. Vanuit vernieuwende inzichten en voortdurende innovatie bieden wij huidverbetering op maat. Geen quick fix, geen tijdelijk oplapwerk, maar door op lange termijn samen op weg te gaan”, gaat Fedra verder. Bij Harmony Concept kan je terecht voor de meest uitéénlopende lichaams- en beautybehandelingen. Van een cellulitisbehandeling tot een totale make-over, van een welnessbehandeling tot een lashlift. Van een ontdekkingsbehandeling tot een hairboost behandeling.

“Wij gaan op zoek naar de natuurlijke schoonheid van mensen, naar hun individualiteit. Daarnaast kiezen wij zoveel mogelijk voor biologische producten en behandelingen op basis van planten en kruiden.” Het salon is al meer dan 30 jaar bezig met kruidenbehandeling en ze werken al meer dan 12 jaar met ) Hydra facial. “)