Harmony concept

Harmony concept logo

Verzenden en retourneren  

  1. Verzenden  

Alle bestellingen die voorradig zijn worden dag om dag verzonden.  

Producten worden via Bpost verzonden. De verzendkosten zijn €5,00. Bestellingen vanaf 100€ worden gratis verzonden. 

Heb je een product graag als een cadeau’tje, vermeld dit dan even bij de notities. 

  1. Retourneren  

Wil je een product retour sturen? Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Voorwaarde is dat je hier binnen 24 uur melding van maakt via info@harmony-concept.be en dat je het product binnen de 14 dagen na ontvangst naar ons retourneert. De retournering gebeurt op eigen kosten. 

Belangrijk is om de volgende gegevens te vermelden bij de retourzending: 

Naam 

Adres 

Telefoonnummer 

E-mailadres 

Ordernummer 

Naam rekeninghouder 

(IBAN) Rekeningnummer 

Reden retour 

Mocht je (één) product(en) hebben ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of dop is opengemaakt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild. 

Wanneer de verpakking is geopend en blijkt dat het product niet aan je verwachting voldoet zoals bijvoorbeeld de kleur kan het product niet worden geruild. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen. Open de verpakking alleen wanneer u zeker bent. 

Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten en Harmony conceptis niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Harmony concept zoekraken. 

 

  1. Crediteren 

Zodra het pakket in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, gecrediteerd. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag gecrediteerd is. 

Heeft u nog overige vragen? Neem dan contact via info@harmony-concept.be