Harmony concept

Harmony concept logo

In de lente is het onderdrukken van je grote lenteschoonmaak-drang onbegonnen werk… 😅 Je voelt gewoon aan alles dat het tijd is om je kasten te ontspullen, voorraden aan te vullen, je winterkleren op te bergen… Maar wat als je nu naast die grote schoonmaak van je huis ook eens je huid zou aanpakken? Hieronder vind je onze tips om jouw huidje klaar te stomen tegen de komende zonnige maanden. 

1 – BESCHERM JE HUID TEGEN DE ZON

Ja, ook het eerste lente-zonnetje vraagt om de juiste bescherming. Opteer voor een breed spectrum zonnecrème, die je zowel beschermt tegen UVA als UVB. Wij zijn fan van de producten van Mesoestetic omdat zij daarbovenop ook beschermen tegen de schade van infraroodstraling én blauw licht.

2 – REINIG JE HUID

Veel vrouwen ontschminken zich ’s avonds, maar vergeten te reinigen. Dat zijn twee afzonderlijke, maar onontbreekbare stappen in je beauty-routine.

Gebruik hiervoor milde, maar effectieve producten die al het opgehoopte vuil én de overtollige talg wegnemen zodat je verzorgingsproducten het meest effectief kunnen inwerken. Vraag ons gerust om ons advies bij je volgende bezoek aan ons salon.

3 – HYDRATEER JE HUID

En dat doe je niet alleen door de juiste producten te smeren, maar ook door voldoende water te drinken. Een tip: drink bij elk ander drankje dat je drinkt, ook een glaasje water. Want jammer genoeg tellen dat blikje cola zero en die kopjes koffie niet mee in dit verhaal.

 

4 – EET JE HUID GEZOND

Een gezond en evenwichtig voedingspatroon draagt bij tot een stralende, mooie huid. Wist je dat je bij onze epigenetische huidexperte Fedra ook terecht kan voor extra advies omtrent je voedingspatroon en bijkomende voedingssupplementen. Een gezonde huid start van binnenuit!

5 – BEWEEG JE HUID GEZOND

Wist je dat de lenteschoonmaak van je huis ook die van je huid in de hand werkt? Terwijl jij staat te schrobben en te poetsen, verhoog je de doorbloeding van je huid. Regelmatig bewegen geeft je een oprecht, gezonde glow.

6 – SLAAP JE HUID GEZOND

Tijdens je slaap start je huid een herstelproces. Daarom is het gebruik van de juiste producten tijdens je avond beauty-routine zo belangrijk om dit proces te ondersteunen en optimaliseren. 

7 – LENTE-BEHANDELINGEN

Bij HARMONY CONCEPT passen we onze gelaatsverzorgingen en behandelingen steeds aan aan de noden van jouw huid én volgen we daarbij ook de seizoenen. Zo hebben we nu verschillende lente-behandelingen en stelden we zelfs enkele geweldige LENTE DEALS samen.

8 – LENTE DEALS, zie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *